середа, 03 вересня 2014 14:47

"Дуже хочу, щоб Росію покарали, але не думаю, що до цього дійде" - Сабо

"Дуже хочу, щоб Росію покарали, але не думаю, що до цього дійде" - Сабо
Фото: shahta.org

ФІФА і УЄФА не покарають Росію через події в Україні. Про це в інтерв'ю XSport сказав знаменитий гравець і екс-тренер київського "Динамо", а нині - футбольний експерт Йожеф Сабо.

"Я думаю, що це блеф. Не дійде до цього. Хоча я дуже бажаю, щоб так вийшло, адже немає слів, щоб описати те, що творить Путін. Ми в політику не ліземо, але в той же час це безсоромність. Так брехати російському народу, що я навіть не знаю, де його совість. Напевно, десь закопали його совість. Хочеться, щоб їх покарали з усіх боків, але я не думаю, що проголосують за це. Для Путіна подібні санкції дурниця. Ви подивіться, його карають, а він сміється. Мало того, він говорить, що я можу до Києва за два тижні дійти. Мовляв, ви дивіться, якщо будете там ще виникати, то я прямо в Київ приїду. у сенсі з військами. Як так можна? Це нахабство вищої марки", - зазначив Сабо.

"Для футбольних клубів і збірної таке рішення буде, безсумнівно, ударом. І чемпіонат світу віднімуть. Хотілося б, щоб так їх покарати. Може бути, це Путіна зупинило б, тому що це все він робить. В Росії люди просто боятися підняти голову. Тепер то вже знають, що загинуло дуже багато російських солдатів, але вони мовчать, бо бояться. Іноді спілкуюся зі своїми друзями з Росії. але останнім часом дуже мало. Не завжди хочеться дзвонити, бо я чув, як їх готують, що їм показують. Адже правду їм не показують", - резюмував легендарний динамівець.

Нагадаємо, ЄС готує новий пакет санкцій проти Росії, які також будуть включати в себе її виключення з безлічі міжнародних спортивних організацій.

Зараз ви читаєте новину «"Дуже хочу, щоб Росію покарали, але не думаю, що до цього дійде" - Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі