субота, 03 липня 2010 13:45

Дунга оголосив про відхід зі збірної Бразилії

Дунга оголосив про відхід зі збірної Бразилії

Головний тренер збірної Бразилії з футболу Дунга оголосив про відхід зі свого поста після поразки команди від Голландії в 1/4 фіналу чемпіонату світу в ПАР. На післяматчевій прес-конференції Дунга сказав, що планував працювати зі збірною Бразилії до кінця ЧС-2010 і тепер покидає команду, повідомляє Reuters.

Матч Голландія - Бразилія відбувся увечері 2 червня в Порт-Елізабет і завершився з рахунком 2:1 на користь голландців. Дунга зізнався, що йому дуже важко пережити цю невдачу, і додав, що ніхто ніколи не готується до поразки.

Дунга очолив збірну Бразилії влітку 2006 року (після чемпіонату світу в Німеччині), змінивши на посаді головного тренера Карлоса Алберто Паррейру. Під його керівництвом бразильці виграли Кубок Америки 2007 року, Кубок Конфедерацій 2009 року, а також зайняли перше місце в південноамериканській відбірковій групі ЧС-2010.

На першості планети в ПАР збірна Бразилії посіла перше місце в групі G, перемігши КНДР (2:1) і Кот-д"Івуар (3:1) і зігравши внічию з Португалією (0:0). У матчі 1/8 фіналу бразильці взяли верх над Чилі з рахунком 3:0.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Дунга оголосив про відхід зі збірної Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі