середа, 03 лютого 2021 09:41

Дубль Роналду допоміг обіграти "Інтер"

Дубль Роналду допоміг обіграти "Інтер"
Роналду відзначився дублем. Фото Рейтер

"Ювентус" завдяки 2 голам Кріштіану Роналду переміг на виїзді міланський "Інтер" з рахунком 2:1 в 1-му півфінальному матчі Кубка Італії.

Поєдинок краще розпочали господарі. Вже на 9-й хв. Санчес зачепився за м'яч, віддав на хід Бареллі, той прострелив уздовж воріт, і Лаутаро не схибив – 1:0. Але такий рахунок протримався рівно 17 хв. В одній з атак Юве Янг притримав у себе в карному майданчику Куадрадо, і Роналду з пенальті встановив паритет – 1:1. Повідомляє sport.24tv.

А вже на 35-й хв. гості вийшли вперед. Бастоні з Хандановичем просто подарували м'яч Роналду, і португальцю не становило труднощів влучити в порожні ворота.

У 2-му таймі "Інтер" заграв трохи активніше. Особливо виділявся Санчес, у якого був реальний шанс зрівняти рахунок, але перешкода у вигляді ноги Демірала відвела загрозу від воріт Юве. Утім, моменти були й у володіннях Хандановича. Словенець врятував, коли потягнув удар Бернардескі.

Останні хвилини більше нагадували битву, аніж футбол. Було багато фолів і суддя не соромився показувати гірчичники футболістам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неймар визначився зі своїм майбутнім

Матч-відповідь пройде за тиждень, 9 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Дубль Роналду допоміг обіграти "Інтер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі