четвер, 10 лютого 2022 11:51

Дубль від Шапаренка. "Динамо" здобуло восьму перемогу на зборах

Дубль від Шапаренка. "Динамо" здобуло восьму перемогу на зборах
Микола Шапаренко. Фото: ФК "Динамо"

У четвер, 10 лютого, київське "Динамо" провело шостий контрольний матч на другому тренувальному зборі в Туреччині.

Суперником у фінальному спарингу став представник Боснії і Герцеґовини - клуб "Широкі Брієг", інформує офіційний сайт киян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вилучення, пенальті. "Динамо" драматично вийшло в 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА

На 15-й хв. після прострілу Владислава Дубінчака сфолили проти Дениса Антюха. Арбітр вказав на позначку в 11 м, а Микола Шапаренко холоднокровно пробив у правий від себе кут, перегравши голкіпера.

На 35-й хв. після удару Карлоса де Пени зі штрафного м'яч влучив у стінку, після чого уругваєць навісив у штрафний майданчик, де "сфера" потрапила до Дениса Гармаша, який і вразив ворота.

На початку другого тайму Віктор Циганков пробив з-за меж штрафного майданчика. Голкіпер відбив м'яч перед собою, чим скористався Владислав Ванат і зробив рахунок 3:0.

На 68-й хв. "Широкі Брієг" відіграв один гол, реалізувавши пенальті. Денис Бойко не вгадав кут, у який пробив суперник.

Наприкінці зустрічі Віктор Циганков перевів м'яч до центру штрафного, звідки Микола Шапаренко в дотик пробив по воротах, оформивши дубль і встановивши підсумковий рахунок - 4:1.

"Динамо" завершило цим матчем другий збір і тепер повернеться на кілька днів до Києва. Всього на турецькому етапі підготовки кияни зіграли шість матчів, у яких здобули п'ять перемог й один раз зіграли внічию.

"Динамо" на третьому зимовому зборі запланувало п'ять спарингів.

Зараз ви читаєте новину «Дубль від Шапаренка. "Динамо" здобуло восьму перемогу на зборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі