пʼятниця, 04 лютого 2022 14:40

Довбик визначився зі своїм майбутнім

Довбик визначився зі своїм майбутнім
Артем Довбик грає за "Дніпро-1" з початку 2020 року. Фото: ФК "Дніпро-1".

Форвард збірної України та "Дніпра-1" 24-річний Артем Довбик хоче продовжити свою кар'єру у провідному чемпіонаті Європи.

Агент нападника Олексій Люндовський розповів про плани свого підопічного.

"Наше спільне з Артемом рішення - він має дограти сезон у Дніпрі, допомогти команді посісти призове місце та пробитися до єврокубків.

Зверніть, до речі, увагу на той факт, що взимку європейські клуби провернули лічену кількість трансферів нападників, за усталеною роками практикою придбання відкладають на літо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, скільки "Динамо" отримало за продаж свого футболіста у європейський чемпіонат

Показовий приклад - купівля англійським клубом "Брайтон" найкращого бомбардира Бельгії Деніза Ундава – взяли його зараз, але залишили в "Уніоні" до кінця сезону.

Нам, до речі, пропонували подібний варіант, але ми його чемно відхилили. Зацікавлені у повноцінному трансфері. Зауважу, що багато клубів із топчемпіонатів ведуть Артема з прицілом якраз на літнє трансферне вікно.

Яким європейським чемпіонатам віддаємо перевагу? Розглядаємо з ним лише варіанти із топ-5 чемпіонатів. Пріоритет - Італія та Англія", - сказав Люндовський у коментарі "Футбуму".

Зараз ви читаєте новину «Довбик визначився зі своїм майбутнім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі