пʼятниця, 12 червня 2009 11:19

Донецький "Металург" розпочав підготовку до нового сезону

Донецький "Металург" розпочав підготовку до нового сезону

Вчора ввечері футболісти донецького "Металурга" зібралися після двотижневої перерви на своїй навчально-тренувальній базі для того, щоб почати підготовку до нового сезону. Гравці дуже скучили один за одним. При зустрічі вони жваво обговорювали те, як пройшла відпустка. Більшість гравців відправилися додому, щоб побувати з рідними і близькими.

О 18:00 всі гравці зібралися в конференц-залі бази для того, щоб вислухати програму майбутньої підготовки команди до нового сезону.

Головний тренер "Металурга" Микола Костов привітав всіх гравців, які зібралися на базі з надією, що всі добре відпочили. "Не всі гравці сьогодні разом з нами, немає Дішленковича, Дімітрова, Аракеляна і Макрідіса. Вони захищали кольори своїх збірних у відбірних матчах чемпіонату світу. Вони приєднаються до нас через декілька днів.

Організація нашої роботи на зборах - основа майбутніх успіхів в офіційних матчах. Найближчі два дні всі гравці пройдуть ретельне медичне обстеження. Без сумніву, хтось наш склад залишить, будуть і придбання. У нас трохи часу на підготовку до нового сезону і з цієї хвилини всі футболісти повинні налаштуватися на майбутню роботу належним чином", - сказав в своєму зверненні наставник "синьо-білих".

Спортивний директор Вардан Ісраєлян сказав гравцям, що він дуже радий бачити всіх хлопців і співробітників команди такими після відпочинку. "Я вже встиг скучити за вами, - сказав Вардан Михайлович. - З сьогоднішнього дня ми забуваємо про відпустку і про минулий сезон. Це історія. Наступає новий футбольний сезон. Зміни у складі нашої команди будуть - таке футбольне життя. Поки в команді один новачок - 25-річний захисник Олександр Жданов з ФК "Львів".

Очікування від майбутнього сезону великі. Нам необхідно гідно виступити в Лізі Європи, а також на хорошому рівні провести сезон в Прем"єр-лізі України, по можливості поліпшити свої показники в національному чемпіонаті. Також хочеться привітати нашого футболіста Василя Прийму з Днем народження, яке він святкував вчора, а також привітати Сергія Ткаченка з тим, що він став батьком. Його дружина народила сина, якого щасливі батьки назвали Михайлом".

Після зборів всі футболісти відправилися на перший крос, який проходив у мальовничому місці - лісовій зоні навчально-тренувальної бази клубу. Робота почалася.

ФК "Металург" Донецьк

Зараз ви читаєте новину «Донецький "Металург" розпочав підготовку до нового сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі