пʼятниця, 12 червня 2009 10:28

Для "Таврії" відпустка вже закінчилась

Для "Таврії" відпустка вже закінчилась

В четвер, 11 червня, "Таврія" вийшла з нетривалої літньої відпустки. З гравців основного складу відсутній лише нігерієць Лакі Ідахор, який з дозволу клубного керівництва приєднається до команди 15 червня. А ось Олександр Ковпак, який ще напередодні знаходився в таборі національної збірної, вже повернувся до Криму.

Протягом двох днів таврійці проходитимуть в Сімферополі поглиблене медичне обстеження. Також в цей період керівництво клубу і тренерський штаб команди визначаться, з ким з виконавців "Таврія" розлучиться (у ряду гравців закінчилися контракти, а хтось в минулому сезоні просто не проходив в основний склад).

Перший збір команда пройде в Євпаторії

Прибули на перегляд і декілька потенційних новачків (виключно українці), їх доля вирішиться за підсумками двох навчально-тренувальних зборів, перший з яких з 14 по 26 червня сімферопольці проведуть в Євпаторії на базі Національного центру паралімпійської підготовки. Місце другого збору (з 29 червня по 9 липня) уточнюється. Не виключено, що він також пройде в Криму.

СК "Таврія"

Зараз ви читаєте новину «Для "Таврії" відпустка вже закінчилась ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі