середа, 20 січня 2010 11:07

Донецький "Металург" обіграв казанський "Рубін"

Донецький "Металург" обіграв казанський "Рубін"

На 11-й день перебування в Туреччині донецький "Металург" провів свій другий, і заключний на першому зборі, товариський матч проти дворазових чемпіонів Росії - казанського "Рубіна". Про це повідомляє офіційний сайт донецького клубу.

"Рубін" відкрив рахунок вже на 5-й хвилині матчу. Двоє казанців - Бухаров і Нобоа - знаходилися в явному офсайді, але російська бригада арбітрів на це не відреагувала та зафіксувала взяття воріт.

Втім, вже через десять хвилин донеччани зрівняли рахунок. Атака "Металурга" правим флангом закінчилася потужним ударом Мгуні. Голкіпер м"яч парирував, але найспритнішим на добиванні виявився Санні Еке Кінгслі - 1:1. Ще через 11 хвилин "металурги" змогли ще раз вразити ворота "Рубіна". Янков віддав з правого флангу, і капітан донеччан В"ячеслав Чечер сильним і точним ударом головою відправив м"яч у ворота - 2:1.

У середині другого тайму Генріх Мхітарян міг збільшити перевагу своєї команди, але воротар "Рубіна" відбив удар найкращого снайпера "Металурга". Перемігши казанський "Рубін", донецький "Металург" завершив перший навчально-тренувальний збір і сьогодні повертається в Донецьк.

Ліга.net

Зараз ви читаєте новину «Донецький "Металург" обіграв казанський "Рубін"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі