вівторок, 19 січня 2010 17:46

"Динамо" здобуло третю перемогу на Кубку Співдружності

"Динамо" здобуло третю перемогу на Кубку Співдружності

Київське "Динамо" виграло всі три матчі групового етапу на Кубку чемпіонів Співдружності країн СНД і Балтії-2010, що проходить в Москві.

У вівторок, 19 січня, в заключному поєдинку групи С кияни з рахунком 4:2 переграли туркменський МТТУ. У паралельній зустрічі збірна клубів Росії, яка виступає поза конкурсом (не виходить в плей-офф), внічию з рахунком 1:1 завершила матч з естонською "Левадією".

У результаті в чвертьфінал Кубка Співдружності з групи С вийшли "Динамо" (9 очок) і МТТУ (3), а збірна російських клубів (4) і "Левадія" (1) завершують турнір.

Раніше в чвертьфінал Кубка Співдружності пробилися казахстанський "Актобе" і фінський ХІК, які виступали в групі В. У матчах вівторка казахстанці з рахунком 2:0 переграли азербайджанський "Баку", а фіни поділили очки з "Вахшем" з Таджикистану - 1:1. У результаті "Актобе" фінішував з 6 очками, ХІК - з 5, "Баку" - з 4, "Вахш" - з 1.

МТТУ - "Динамо" 2:4

"Динамо": Кичак, Допілка, Новак, Сухоцький, Сахневич, Єрьоменко, Малин (Шевчук, 60), Фароян, Грипа (Коваль, 65), Рижук, Кушніров.

Голи: 0:1 Сахневич (5), 1:1 Газахов (17), 1:2 Новак (19), 1:3 Коваль (80), 2:3 Сомнов (82), 2:4 Морозенко (86).

РИА Новости, Ліга.net

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" здобуло третю перемогу на Кубку Співдружності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі