четвер, 05 квітня 2012 11:13

"Донбас" на крок наблизився до вильоту з плей-офф ВХЛ

"Донбас" на крок наблизився до вильоту з плей-офф ВХЛ
Від вильоту з плей-офф ВХЛ "Донбас" відділяє одна поразка. Фото: hcdonbass.com

Невдачею для донецької команди завершився і третій матч півфінальної серії плей-офф Вищої хокейної ліги проти "Тороса". У підсумку, ще одна поразка відправить "Донбас" у відпустку, а нефтекамці випишуть собі путівку в фінал Кубка Братини.

Дивовижна закономірність переслідує підопічних Олександра Куликова в протистоянні з "Торосом". Лідер Західної конференції, який в шести попередніх матчах нерідко "всуху" перегравав своїх суперників, в поєдинках з нефтекамцями ще жодного разу не вів у рахунку! Можливо зніми донеччани це "прокляття", і третя гра пішла б за іншим сценарієм, але, створюючи моменти біля воріт Сохатського, гості відзначитися... за дві хвилини до фінального свистка, уникнувши поразки з "сухим" рахунком.

Четвертий матч півфінальної серії, який може бути останнім, відбудеться у четвер, 5 квітня. Початок поєдинку - о 16:00.

Плей-офф ВХЛ. Півфінал. Матч № 3

"Торос" (Нефтекамськ) - "Донбас" (Донецьк) - 4:1 (1:0, 3:0, 0:1)

Рахунок серії - 3:0.

Шайби: Дубровський (Полещук), 18:10 (1:0). Гордєєв (Анкудінов), 21:26 (2:0). Панков (Полозов), 32:37 (3:0). Дубровський, 32:48 (4:0). Малевич (Кочетков), 58:01 (4:1).

На 15-й хв. Васильєв (Донбас) не реалізував буліт.

Зараз ви читаєте новину «"Донбас" на крок наблизився до вильоту з плей-офф ВХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі