пʼятниця, 23 березня 2012 09:07

ВХЛ. "Донбас" вийшов в півфінал серії плей-офф

ВХЛ. "Донбас" вийшов в півфінал серії плей-офф
"Донбас" не пустив "Нафтовик" у півфінал плей-офф ВХЛ. Фото:hcdonbass.com

22 березня, донецький "Донбас" обіграв "Нафтовик" з Альметьєвська і оформив вихід в наступний раунд плей-офф Вищої хокейної ліги.

Гравці "Донбасу" відправилися в Татарстан, маючи в своєму активі дві домашні перемоги з рахунком 4:0 і 6:0 відповідно.

У вчорашньому матчі підопічні Олександра Куликова змусили понервувати своїх прихильників, однак у третьому періоді все стало на свої місця. Три поспіль шайби забезпечили перемогу з рахунком 3:1 і вихід в півфінал Кубка братина.

Нафтовик - Донбас - 1:3 (1:0, 0:0, 0:3)

Донбас: Горячевських. Єгіна - Дидикін, Люткевич - Малевич, Селезньов - Єсипов, Кочетков - Боровков - Варламов, Піскунов - Бєлухін - Журун, Матерухін - Шафаренко - Доніка, Ісаєнко - Хульт - Васильєв.

Шайби: 1:0 Демидов (Щербина, 8:17), 1:1 Васильєв (Матерухін, 45:26). 1:2 Бєлухін (Піскунов, Васильєв, 47:09), 1:3 Піскунов (Дидикін, 57:07, більш.).

Штраф: 6 - 8

Кидки: 26 - 32

Рахунок в серії - 0:3

Суперником "Донбасу" по півфіналу стане переможець пари "Торос" Нефтекамськ - "Єрмак" Ангарськ. Поки в серії до трьох перемог лідирує "Торос" з рахунком 2:0. 23 березня в Ангарську відбудеться третя гра серії.

Зараз ви читаєте новину «ВХЛ. "Донбас" вийшов в півфінал серії плей-офф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі