понеділок, 05 липня 2010 11:41

Посада наставника збірної Бразилії стала вакантною

Посада наставника збірної Бразилії стала вакантною

Дунга звільнений з поста головного тренера збірної Бразилії, яка невдало виступила на чемпіонаті світу в Південній Африці. Про це повідомляє AFP з посиланням на Бразильську конфедерацію футболу.

Як вказується в офіційній заяві футбольного відомства, контракт бразильської збірної розірваний з усім тренерським штабом, що працював під керівництвом Дунги. Новий наставник національної команди буде призначений в кінці липня. Найбільш вірогідним наступником Дунги на посту головного тренера бразильців називають Луїса Феліпе Сколарі, який в минулому тренував команду Португалії, лондонський "Челсі" і узбецький "Бунедкор", а нині керує бразильським клубом "Палмейрас".

Дунга, який будучи гравцем привів Бразилію до золотих медалей ЧС-1994, очолив національну збірну в 2006 році. Під його керівництвом бразильці виграли Кубок Америки 2007 року, Кубок Конфедерацій 2009 року, а також зайняли перше місце в південноамериканській відбірковій групі ЧС-2010.

На першість планети в ПАР Бразилія прибула в якості головного фаворита, однак очікування вболівальників і прогнози букмекерів не виправдала. Команда Дунги вилетіла на стадії 1/4 фіналу, програвши збірній Нідерландів з рахунком 1:2. Відразу ж після поразки і вильоту з турніру Дунга оголосив про свій відхід зі збірної, проте вже після повернення до Бразилії не виключив, що може продовжити роботу в бразильській національній команді.

Відзначимо, що наступний чемпіонат світу - 2014 року - відбудеться в Бразилії.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Посада наставника збірної Бразилії стала вакантною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі