субота, 20 лютого 2010 18:01

Долгополов зіграє у фіналі челленджера в Марокко

Долгополов зіграє у фіналі челленджера в Марокко

Український тенісист Олександр Долгополов вийшов у фінал челленджера з призовим фондом €30,000 +H Morocco Tennis Tour, що проходить в Танжері, Марокко. В 1/2 Олександр переграв алжирського тенісиста Ламіна Оуахаба.

Челленджер. Morocco Tennis Tour

1/2 фіналу

Олександр Долгополов - Ламін Оуахаб (Алжир) - 2:0 (6:2, 7:5)

Сергій Бубка і Іван Сергеєв вийшли у другий раунд кваліфікації на престижному турнірі ATP з призовим фондом 1 619 500 $ Barclays Dubai Tennis Championships, що проходить в Дубаї. ОАЕ.

У першому раунді відбірного турніру Бубка обіграв чеха Яна Герніха, посіяного під 6 номером: 6-4 6-4. За вихід в основну сітку Сергій побореться з росіянином Ігорем Куніциним, посіяним під першим номером.

Івану Сергеєву (8 номер посіву) не довелося виходити на корт. Його суперник - Себастьян де Шауньяк з Франції відмовився брати участь в турнірі через травму. Наступним суперником Івана стане Бьорн Фау з Німеччини.

Киянин Сергій Стаховський зіграє на цьому турнірі з "основи". Першим суперником українця стане німецький тенісист Міхаель Беррер.

За матеріалами Турнір, Sapronov-Tennis

Зараз ви читаєте новину «Долгополов зіграє у фіналі челленджера в Марокко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі