понеділок, 29 квітня 2013 16:10

Долгополов отримав п'ятий номер посіву на турнірі АТР у Мюнхені

Долгополов отримав п'ятий номер посіву на турнірі АТР у Мюнхені
Олександр Долгополов ФОТО: sport.obozrevatel.com

Сьогодні, 29 квітня, у Мюнхені (Німеччина) стартував турнір АТР BMW Open з призовим фондом € 410,200. В основній сітці змагань 28 учасників, у тому числі один українець - Олександр Долгополов, який отримав п'ятий номер посіву.

Під першим номером посіяний серб Янко Тіпсаревич, під другим - хорват Марін Чиліч, під третім - німець Томмі Хаас, під четвертим - німець Філіп Кольшрайбер. Ці тенісисти почнуть свій виступ у другому колі.

Сьогодні в Мюнхені проходить фінальний раунд кваліфікації. 95-а ракетка світу, 27-річний українець Сергій Стаховський, посіяний на даному етапі під третім номером, не зміг пробитися в основну сітку, програвши у трьох сетах 128-му номеру рейтингу АТР 23-річному австралійцю Джону Мільману з рахунком 6:3, 6:7 (3), 1:6.

Поєдинок тривав 1 годину 48 хвилин. Стаховський взяв дві подачі суперника, але упустив чотири своїх. На його рахунку п'ять ейсів проти трьох у Мільмана, при цьому обидва помилилися на подачі по разу. Раніше їх шляхи не перетиналися.

Другий українець - 122-а ракетка світу, 25-річний Ілля Марченко вибув з боротьби у першому раунді кваліфікації, програвши своєму однолітку з Чилі Хансу Подліпніку-Кастільо, що розмістився в рейтингу АТР на 237-у місці, з рахунком 4:6, 6:7 (4).

За 1 годину 48 хвилин Ілля реалізував свій єдиний брейк-пойнт і двічі упустив свою подачу. На його рахунку один ейс і дві подвійні помилки. Чилієць навиліт не подавав і тричі помилився на подачі. Між собою тенісисти грали вперше.

Зараз ви читаєте новину «Долгополов отримав п'ятий номер посіву на турнірі АТР у Мюнхені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі