субота, 01 травня 2021 19:14

"Дніпро-1" не спромігся на інтригу в матчі із "Шахтарем"

"Дніпро-1" не спромігся на інтригу  в матчі із "Шахтарем"
"Дніпро-1" знітився від двох нелогічних м'ячів. Фото: "Шахтар"

Донецький "Шахтар" виграв у домашньому матчі 24 туру в "Дніпра-1" – 2:1. Обидва м'ячі гірників були забиті в першому таймі. Відзначилися Дентіньо і Тете. У "Дніпра-1" на останній доданій хвилині забив Хобленко.

Обидва голи "Шахтаря" були забиті після грубих помилок 19-річного Арсенія Батагова. У другому випадку молодий дніпрянин узагалі подарував м'яч Дентіньо, віддавши невдалий пас назад. Ці голи добряче підкосили бойовий запал "Дніпра-1", який, фактично, припинив боротьбу в другому таймі.

Доклався до перемоги гірників і арбітр Денис Шурман. Спочатку він не призначив 100%- пенальті на порушенні Хочолави проти Тейлора. Захисник гірників наступив на ногу дніпрянину в своєму карному майданчику. Дивно, але ВАР не працював у такому матчі й Шурман зі спокійною совістю призначив лише кутовий. Згодом той же Тейлор у підкаті відібрав м'яч у прудконогого Додо, але Шурман не оцінив красоти гри, нагородивши захисника "Дніпра-1" жовтою карткою. Справедливості заради варто вказати, що Шурман не зафіксував офсайд під час голу "Дніпра-1". Можливо тому, що той м'яч уже нічого не вирішував.

Захисник гірників наступив на ногу дніпрянину в своєму карному майданчику

Здивував коментатор Віктор Вацко. У моменті з фолом Хочолави він, попри відео, ніби якийсь кріт, стверджував, що захисник зіграв у м'яч. Так само було із уявним порушенням Тейлора проти Додо.

"Дніпро-1" не продемонстрував здатність поборотися й переломити хід гри. "Шахтар" зараз далеко не в тій формі, коли карає суперника за будь-яку помилку. Однак підопічні Йовічевича вважали, що краще буде не напружуватися й здатися на милість переможцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Озвучили бажання "Шахтаря" щодо Луческу

Цією перемогою "Шахтар" убив інтригу в боротьбі за другу путівку в Лігу чемпіонів. "Шахтарю" залишається зіграти два матчі, а "Зорі" – три. Відрив між ними складає 7 залікових балів.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро-1" не спромігся на інтригу в матчі із "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі