субота, 27 січня 2007 17:41

Дмитро Турсунов вибув на шість тижнів через травму

  Дмитро Турсунов
Дмитро Турсунов

Дмитро Турсунов, 23 роки, не зможе допомогти збірній Росії в гостьовому матчі першого кола Кубка Девіса проти команди Чилі, не дивлячись на те, що капітан російської збірної Шаміль Тарпіщев включив його до складу, повідомляє Лєнта.ру.

Турсунов зазнав травми лівого зап"ястя і тепер повернеться на корт не раніше березня. За словами самого тенісиста, його першим турніром після відновлення від травми буде "Мастерс" в Індіан-Уеллс, який пройде з 9 по 18 березня.

Турсунов - правша, але зліва грає двома руками, тому грати в повну силу з такою травмою не може. В даний час на руку тенісисту накладений гіпс. Російський спортсмен розповів, що зазнав травму ще під час розиграшу Кубка Хопмана, на якому разом з Надією Петровою виборов перемогу.

Проте, Турсунов вирішив взяти участь у відкритому чемпіонаті Австралії, на якому дійшов до третього кола, поступившись на цій стадії чеху Томашу Бердиху.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Турсунов вибув на шість тижнів через травму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі