неділя, 22 березня 2009 15:05

Дмитренко незадоволений власними промоутерами

Дмитренко незадоволений власними промоутерами
Український боксер Олександр Дмитренко виразив незадоволеність своїми промоутерами, які приховують від нього інформацію про переговори щодо поєдинку з Олександром Повєткіним.

"Я готовий зустрітися з Олександром, — підкреслив Дмитренко. — Наскільки я знаю, переговори між нашими промоутерськими компаніями вже йдуть, але поки із цього приводу мені нічого невідомо. Про те, що даний поєдинок намічається, я дізнався з інтернету і, на жаль, ніхто з моїх менеджерів зі мною цієї можливості ще не обговорював. Із цього приводу у мене, до речі, є претензії до своєї промоутерської компанії, оскільки не розповідати мені про можливість цього поєдинку — неправильно. І, звичайно, я цим не дуже задоволений.

Взагалі, тут багато інформації ховається від спортсменів, і подібні претензії є не тільки у мене, а також і у багатьох інших. Тому керівництву Universum краще задуматися про цю проблему. Ну а що стосується поєдинку за титул EBU, то можу сказати точно — я згоден на бій проти Повєткіна і буду радий вийти проти нього на ринг.

Що стосується Кличка, то зараз через різні обставини про цей поєдинок говорити рано, але я абсолютно чітко можу сказати, що готовий зустрітися з Володимиром. І якщо мій бій з Повєткіним все-таки відбудеться, і я в нім переможу, то дорога до титульного бою проти Володимира Кличка буде для мене відкрита. А там вже ринг покаже, хто сильніший і хто скільки коштує", - цитує Дмитренко Allboxing.

news.livesport.ru, gazeta.ua



Зараз ви читаєте новину «Дмитренко незадоволений власними промоутерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі