неділя, 22 січня 2012 16:58

"Динамо" виграло перший матч року у серії пенальті

"Динамо" виграло перший матч року у серії пенальті

Лідер чемпіонату України продовжує підготовку до другої частини сезону. "Динамо", перебуваючи в Іспанії, приймає участь в турнірі Football Impact CUP 2012. У першому поєдинку підопічні Юрія Сьоміна завдали поразки швейцарському клубу "Янг Бойз", перегравши суперника в серії післяматчевих пенальті.

Спочатку перевага була на боці швейцарської команди, що й призвело до першого голу. У середині першого тайму Деген скористався помилкою захисників "Динамо" і, увійшовши до штрафного майданчика, пробив по воротах Коваля - 1:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілош Нінкович став батьком

Автором першого гола киян став Андрій Ярмоленко. На 37-й хвилині динамівці отримали право на стандарт недалеко від лінії штрафного майданчика, і Ярмоленко пробив в дев'ятку воріт "Янг Бойз". Однак на перерву команди пішли за рахунку 2:1 на користь швейцарців - контратаку завершив точним ударом Нуззоло.

Уникнути поразки "Динамо" вдалося незадовго до фінального свистка. У штовханині біля воріт найспритнішим виявився Ескобар - 2:2. Кияни могли не доводити справу до пенальті, але Рибалка в компенсований час не зміг точно пробити зі штрафного метрів з 17-ти, потрапивши в стінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Квартира - найбільший і найприємніший сюрприз" - Мехмеді похвалив "Динамо"

І все ж у серії пенальті "Динамо" зуміло вирвати перемогу - 4:2. Наступний матч на турнірі кияни проведуть 25 січня. Суперником підопічних Юрія Сьоміна стане переможець пари "Відеотон" (Угорщина) - "Екранас" (Литва).

Football Impact CUP 2012

"Динамо" - "Янг Бойз" (Швейцарія) - 2:2 (1:2), по пенальті - 4:2

Голи: Деген, 22 (0:1), Ярмоленко, 37 (1:1), Нуззоло, 44 (1:2), Ескобар, 89 (2:2)

Стартовий склад "Динамо": Коваль, Даніло Сілва, Хачеріді, Алмейда, Бетао, Вукоєвич, Аруна, Ярмоленко, Дуду, Мілевський, Ідейє.

Склад "Динамо" у другому таймі: Бойко, Буяльський, Лухтанов, Макаренко, Даніло Сілва (Мілевський, 80), Рибалка, Гармаш, Корреа, Бертольо, Нінкович, Ескобар.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" виграло перший матч року у серії пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі