неділя, 25 листопада 2018 21:59

"Динамо" стрімко злетіло із другого місця

"Динамо" стрімко злетіло із другого місця
Віктор Циганков не зміг принести нічию своєму клубові

"Динамо" програло в Олександрії однойменному клубу 1:2 й опустилося на третю сходинку турнірної таблиці.

Ігор Суркіс може спати спокійно. Поки Олександр Хацкевич будуватиме нову команду, "Олександрія" гратиме в Лізі чемпіонів. І це ще не все: білоруський фахівець легко може замахнутися на рекорд Олега Блохіна. В останньому своєму сезоні колишній тренер киян взагалі "вивів" киян за межі трійки призерів.

"Динамо" грає так, як усі великі команди, в яких немає тренера. Може виграти пару матчів, ще кілька ігор програти або звести внічию. Від колишньої величі немає і сліду. Але якщо в мадридському "Реалі" таку ситуацію виправляють негайно, то в Києві на свою команду, схоже, давно махнули рукою.

Мало хто із нинішнього складу киян відповідає критерієві зіркового гравця, але точно можна сказати, хто постійно грає нижче середнього рівня. Голкіпер Денис Бойко своїми ляпами призводить до чергової поразки столичного клубу. В Суркісів люблять згадувати часи Лобановського, але при ньому гравці рівня Бойка дивилися матчі "Динамо" в кращому випадку на стадіоні. В гіршому – по телевізору.

Лише Віктор Циганков і Віталій Миколенко гідно виглядали в Олександрії. Миколенко – тому, що дуже мало матчів провів під керівництвом Хацкевича й ще не розучився грати у футбол. Циганков – тому, що має величезний талант. Шапаренка вистачило на 5 матчів. Зараз він знову перетворився на сірість.

Голи:
1:0 - 3 Цуріков, 1:1 - 33 Вербич, 2:1 - 56, пенальті Запорожан.
Олександрія - Паньків, Цуріков, Бондаренко, Бабогло, Гречишкін, Ковалець (Довгий, 88), Банада, Запорожан, Задерака (Протасов, 57), Сітало, Шастал (Пашаєв, 77).
Динамо - Бойко, Кадар, Сідклей (Русин, 64), Миколенко, Кендзьора, Шапаренко, Вербич, Циганков, Шепелев, Буяльський, Сидорчук.
попередження:
Шапаренко (4), Шепелев (21), Задерака (31), Кендзьора (38), Сидорчук (54), Бойко (55), Сітало (59), Ковалець (68), Кадар (69), Запорожан (90).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" планує придбати форварда львівських "Карпат"

Наступну гру кияни проведуть в Лізі Європи 29 листопада. В Астані "Динамо" гратиме проти однойменного клубу.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" стрімко злетіло із другого місця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі