субота, 19 листопада 2016 20:50

"Динамо" з 10 українцями у складі обіграло "Сталь"

"Динамо" з 10 українцями у складі обіграло "Сталь"

Київське "Динамо" у матчі 15-го туру української прем'єр-ліги обіграло "Сталь" з Кам'янського. Поєдинок пройшов у суботу на стадіоні НСК "Олімпійський" в Києві і завершився з рахунком 2:1 на користь команди Сергія Реброва.

На 18-й хвилині комбінація Ярмоленка і Сидорчука вивела на ударну позицію Євгена Хачеріді, якому залишалося тільки не схибити з кількох метрів - 1:0. На початку другого тайму Євген Макаренко подвоїв перевагу киян, потужно пробивши точно у кут - 2:0.

На 56-й хвилині Домінік Комваліус скористався метушнею у штрафному майданчику "Динамо" і пробив з кількох метрів повз Артура Рудька, скоротивши відставання у рахунку - 2:1. Однак на більше гостей не вистачило.

Після цього матчу в активі "Динамо" стало 33 очки (друге місце), а у "Сталі" залишилося 14 очок (восьме місце).

У стартовому складі киян вийшло 10 українців. Єдиним легіонером був хорват Домагой Віда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хачеріді був готовий зіграти за збірну України" - Ребров

"Динамо" - "Сталь" - 2:1 (1:0)

Голи: Хачеріді (18), Макаренко (50) - Комваліус (56)

Динамо - Рудько, Хачеріді, Макаренко, Віда, Морозюк, Рибалка, Циганков (Громов, 76), Гармаш, Сидорчук (Оріховський, 69), Ярмоленко, Бесєдін (Мораес, 81).

Сталь - Паньків, Пашаєв, Стаменкович, Воронін, Іщенко, Малакян (Карікарі, 84), Каленчук, Мисик (Дансо, 78), Малакян, Задерака (Кузик, 56), Комваліус.

Попередження: Віда (33), Рибалка (55), Мисик (60), Гармаш (68).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" втратило захисника на 7 місяців

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" з 10 українцями у складі обіграло "Сталь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі