пʼятниця, 29 листопада 2013 10:55

"Динамо" пройде далі і виграє Лігу Європи" - Ленс

"Динамо" пройде далі і виграє Лігу Європи" - Ленс
Джермейн Ленс ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Півзахисник київського "Динамо" Джермейн Ленс підбив підсумок вчорашнього матчу своєї команди проти бельгійського "Генка" (1:3) у 5-му турі групового турніру Ліги Європи.

"Ми почали добре і повели 1:0. Суперник зрівняв результат з пенальті, після чого ми здали. Рахунок перетворився на 1:2, потім у 1:3, і все було скінчено. Ми впевнені, що візьмемо необхідне очко у матчі останнього туру з "Рапідом". Якщо такої впевненості немає, то в цьому турнірі грати немає сенсу. Ми здобудемо це очко або три, пройдемо далі і виграємо Лігу Європи.

Можливо, справи пішли б інакше, як би Мігел Велозу влучив у ворота, а не в поперечину за рахунку 1:1. Але у будь-якій грі завжди можна знайти такі моменти, які могли б змінити ситуацію. Факт у тому, що ми поступилися, тобто у наступному матчі потрібно перемагати", - цитує Ленса офіційний сайт УЄФА.

Після чотирьох турів "Генк" лідирує у групі з 11 набраними очками, "Динамо" йде на другому місці з 7 очками, в активі "Рапіда" - 6 очок, "Тун" набрав 3 пункти.

В останньому турі "Динамо" прийматиме в Києві "Рапід", і в цій грі вирішиться доля другої путівки в 1/16 фіналу Ліги Європи від цієї групи.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" пройде далі і виграє Лігу Європи" - Ленс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі