вівторок, 31 липня 2012 22:00

"Динамо" перемогло "Фейєнорд" на "Олімпійському"

"Динамо" перемогло "Фейєнорд" на "Олімпійському"
Браун Ідейє провів переможний гол "Динамо" ФОТО: sportanalytic.com

У Києві відбувся перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, за підсумками якого "Динамо" відсвяткувало вольову перемогу над роттердамським "Фейєнордом" з рахунком 2:1.

Перший тайм суперники провели в рівній боротьбі, в середині першої половини зустрічі пошкодження отримав захисник команди з Нідерландів Даріл Янмат, а перед перервою Андрій Ярмоленко вразив ворота "Фейєнорда", але зробив це з офсайду. Слідом міг відзначитися Ніко Кранчар після навісу Велозу з кутового, але голкіпер суперників Ервін Малдер впорався з ударом хорвата.

У перерві Юрій Сьомін замінив Кранчара, випустивши на поле Олега Гусєва, а на старті другого тайму гості відкрили рахунок. Динамівці помилилися в обороні, невдало зіграв Бетао, і форвард Рубен Схакен вразив ворота киян.

Втім, незабаром господарі відігралися завдяки курйозному автоголу команди з Роттердама, а ще через 13 хвилин новоспечений батько Браун Ідейє і зовсім вивів киян вперед, скориставшись передачею Гусєва.

Нігерієць був близький до того, щоб і вдруге вразити ворота суперників, але матч так і завершився перемогою господарів з перевагою в один м'яч перед повторною грою в Нідерландах, повідомляє Чемпіонат.

Ліга чемпіонів

3-й кваліфікаційний раунд

перший матч

Динамо Київ Україна - Фейєнорд Голландія 2:1 (0:0, 2:1)

Голи: 0:1 - 49 Схакен, 1:1 - 56, автогол Іммерс, 2:1 - 69 Ідейє

Динамо Київ - Коваль, Попов, Даніло, Бетао, Михалик, Вукоєвич (Мілевський, 55), Нінкович, Ярмоленко, Велозу, Кранчар (Гусєв, 46), Ідейє.

Фейєнорд - Малдер, Лердо, Мартінс Інді, де Врей, Нелом, Вормер (Тріндаде де Вільєна, 71), Класі (Конголо, 89), Іммерс, Янмат (Сінгх, 33), Схакен, Сіссе.

Попередження: Іммерс (76).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" перемогло "Фейєнорд" на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі