вівторок, 31 липня 2012 14:36

Нова зачіска Мілевського, Алієв у Кончі-Заспі: "Динамо" потренувалось перед "Фейєнордом"
21

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА
Ігор Суркіс спілкується з журналістами
Олександр Алієв спостерігає за тренуванням "Динамо"

Київське "Динамо" провело традиційні медіа-заходи перед стартом у Лізі чемпіонів. Сьогодні о 20:00 кияни зіграють на "Олімпійському" перший матч 3-го кваліфікаційного раунду найпрестижнішого клубного турніру Європи проти роттердамського "Феєнорда".

У понеділок на прес-конференцію на базі клубу у Кончі-Заспі Юрій Сьомін прийшов разом із віце-капітаном Тарасом Михаликом.

"Через спеку ми змістили тренування на 8 годину вечора, - каже Юрій Павлович. - Всі гравці здорові, травмованих у нас нема. Стартовий склад на матч з "Фейєнордом" готовий на 90%. Не бачу переваги у жодної з команд. Схеми гри роттердамців - це їх проблеми. Вони можуть грати з одним, двома чи навіть трьома нападниками. Нам потрібно дивитися на себе. Бачив суперника у товариському матчі. Команда добре грає в атаці, встигає відходити в оборону. Ми будемо прагнути до перемоги", - зазначив Сьомін.

Михалик висловив солідарність з наставником.

"Згоден з тренером. У "Фейєнорда" весела атака. Капітанська пов'язка? Чого всі до неї так причепилися? Наш капітан — Олександр Шовковський. Ми з Олегом Гусєвим допомагаємо йому. Підказати чи "напихати" партнерам я можу і без пов'язки на руці. Судді? Я стараюсь з ними не розмовляти. За це у нас передбачені великі штрафи", - додав Тарас.

Цікавимося чи ходив захисник на концерт Red Hot Chili Peppers. Учасники американської групи вийшли на біс у футболках "Динамо".

"Хороша група, але я не їх фанат. Мадонна? Дружина піде на її концерт".

У Сьоміна запитують як справи у нападника Артема Мілевського.

"Він тренується. Коли набере оптимальні кондиції, ви побачите його на полі. Не забувайте, що він переніс важку форму ангіни. Ну, у нього нова зачіска (підказує Михалик)".

Юрій Павлович заінтригував репортерів і після прес-конференції всі дружно пішли дивитися на новий імідж футболіста. Артем піддався моді і підстригся під Роналду або Велозу. У Мігела схожа зачіска.

За тренуванням команди спостерігали молоді динамівці і Олександр Алієв, якого "Динамо" позичило "Дніпру". За словами президента клубу Ігоря Суркіса, якого журналісти взяли у щільне кільце, Саша приїхав на базу проконсультуватися з лікарями.

Через 15 хвилин тренування репортерів попросили залишити базу. Далі футболісти займалися без сторонніх очей.

Зараз ви читаєте новину «Нова зачіска Мілевського, Алієв у Кончі-Заспі: "Динамо" потренувалось перед "Фейєнордом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі