вівторок, 17 липня 2012 12:45

"Динамо" назвало "Сан-Паулу" ціну на Дуду

"Динамо" назвало "Сан-Паулу" ціну на Дуду
"Динамо" просить за Дуду 5 млн євро. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Група інвесторів, яка хоче привести в "Сан-Паулу" півзахисника "Динамо" Дуду, отримала від киян підтвердження про можливість переговорів.

У неділю клуб із Сан-Паулу підтвердив, що як і раніше зацікавлений в 20-річному гравцеві.

Однак першу пропозицію розміром в 500 тис. євро за рік оренди з подальшим викупом українці відхилили. Вони просять ті ж 5 млн. євро за все права, що просили в минулому році у "Крузейро".

Триколірні змушені поспішати. Крім того, що потрібно домовлятися з "Динамо", належить обговорити деталі контракту із самим Дуду, а гравець, на думку його агента Даніеля Перейри, аж ніяк не поспішає повертатися до Бразилії. Час є тільки до наступної п'ятниці, коли закриється вікно для зарубіжних трансферів. Головний тренер "Сан-Паулу" Ней Франко так коментує свій інтерес до Дуду:

"Я попросив всіх дійових осіб зустрітися і почати переговори. Ми повинні уважно вивчити можливість угоди. Я добре знаю Дуду, він грав у мене в "Куритибі" і збірній 20-річних, тому підтвердив раді директорів, що цей футболіст мені цікавий. Він може зіграти і другого форварда, і під нападниками.

Враховуючи, що Фернандінью переходить в "Аль-Джазіру", а за Лукасом полюють кращі європейські клуби, прихід Дуду в "Сан-Паулу" був би дуже до речі, адже він здатен грати і на тій, і на тій позиції".

Нагадаємо, що футболіст вийшов у стартовому складі на перший матч "Динамо" в новому сезоні Прем'єр-ліги проти донецького "Металурга".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" назвало "Сан-Паулу" ціну на Дуду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі