пʼятниця, 21 серпня 2020 19:19

Динамівець Луческу розгромив "Олімпік" в дебютному матчі

Динамівець Луческу розгромив "Олімпік" в дебютному матчі
Супряга і Де Пена були головними дійовими особами матчу. Фото ФК "Динамо"

Київське "Динамо" під керівництвом Мірчі Луческу розгромило в стартовому матчі чемпіоната донецький "Олімпік" – 4:1. Голи забили Буяльський, Супряга та Циганков. Ще один гол у власні ворота забив Тарас Завійський. У донеччан відзначився Сергій Політило.

Зміни в грі киян стали помітні вже в першому матчі. Підопічним Луческу набагато легше вдається створювати гольові моменти, чого не було раніше. Коли тренером працював Михайличенко кожен момент, кожен гол давався з надривом, через надзусилля. А тут уже в першому таймі вже на 15 хвилині рахунок був – 2:0. Двома гольовими передачами відзначився Карлос Де Пена.

Велика кількість моментів означає, що на поле вийшов Владислав Супряга. Щоправда з реалізацією у колишнього гравця "Дніпра" поки виходить натужно. З чотирьох стовідсоткових моментів Влад запоров три. Єдиний гол забив кострубатим ударом. Однак Луческу побачив величезний потенціал чемпіона світу. Якщо Супряга набере впевненості, то може вирости у зірку першої величини.

З чотирьох стовідсоткових моментів Супряга запоров три

Ще одним солістом на полі був повернутий із небуття Жерсон Родрігеш. Люксембуржець хапається за шанс немов за останню соломинку. Другий тайм за "Динамо" – найкращий матч, зіграний Родрігешом за киян. Головний здобуток Жерсона –техніка, яка немов би за помахом чарівної палички повернулася до хавбека.

Перемога киян не вигляділа надто переконливою. У першому таймі був відрізок, коли "Олімпік" перехопив ініцативу й притиснув динамівців до воріт. Однак на другий тайм "олімпійців" не вистачило. У суперника вийшли Родрігеш і Циганков й разом із Супрягою осаточно вбили інтригу в матчі.

Не надто переконливу гру провів Тимчик. Якби не кадровий дефіцит, то правий захисник киян міг би відправитися на відпочинок раніше. Дуже багато помилявся екс-гравець "Зорі". Ще одним невдахою матчу можна назвати Георгія Цитаїшвілі. Чемпіон світу гарно почав, але потім знітився і був замінений на Родрігеша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Болонья" сподівається, що Луческу відпустить Супрягу

У другому турі "Динамо" поїде до "Десни", а "Олімпік" на виїзді гратиме з "Дніпром-1".

Зараз ви читаєте новину «Динамівець Луческу розгромив "Олімпік" в дебютному матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі