середа, 23 жовтня 2013 13:16

Девіда Хея виключили з рейтингу WBA, Повєткін опинився на четвертому місці

Девіда Хея виключили з рейтингу WBA, Повєткін опинився на четвертому місці
Хей звільнив перше місце в рейтингу WBA. Фото: sport-xl.net

Британець Девід Хей був виключений з рейтингу Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) після 15-місячного простою без боїв. До цього він займав у ньому першу позицію, що стала тепер вакантною, повідомляє boxingnews.com.ua.

На другому місці рейтингу залишився кубинець Луїс Ортіс, а на третє з дев'ятого піднявся американець Кріс Арреола. Росіянин Олександр Повєткін, який втратив титул "регулярного" ??чемпіона після поразки від Володимира Кличка, в оновленому рейтингу WBA виявився четвертим. Відразу за ним іде американець Брайант Дженнінгс, якого до цього в рейтингу WBA не було взагалі.

На шостому місці рейтингу знаходиться пуерторіканець Фрес Окендо, на сьомому - американець Деонтей Уайлдер. У той же час узбек Руслан Чагаєв після перемоги над сербом Йово Пударом так і залишився на восьмій позиції. Пудар ж при цьому опустився із сьомого на одинадцяте місце рейтингу.

Ще один росіянин Денис Бойцов, який в попередньому рейтингу WBA займав третє місце, опустився відразу на дев'яте. Замикає першу десятку американець Тревіс Кауфман.

Нагадаємо, абсолютним чемпіоном за версією WBA в суперважкій вазі є українець Володимир Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Девіда Хея виключили з рейтингу WBA, Повєткін опинився на четвертому місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі