вівторок, 25 вересня 2012 16:22

"Я занадто сексуальний для того, щоб програти українському роботові" - Хей боїться "божевільних українських расистів"

"Я занадто сексуальний для того, щоб програти українському роботові" - Хей боїться "божевільних українських расистів"
Девід Хей хоче битися з Віталієм Кличком у Німеччині ФОТО: lenta.ru

Британський боксер-важковаговик Девід Хей заявив, що він не буде битися з Віталієм Кличком в Україні, тому що побоюється "божевільних українських расистів", які йому погрожували. Про це пише британське видання The Daily Mail.

Хей підкреслив, що він ніколи не був в Україні, але чув, що для чорношкірої людини перебування в цій країні може бути дуже небезпечним. Боксер розповів, що він отримував погрози від українців. 31-річний Хей відзначив, що він готовий вийти на ринг проти 41-річного Кличка-старшого тільки в Німеччині, де брати Клички проводять більшість своїх поєдинків.

Хей висловив упевненість, що Кличко не зможе його нокаутувати. "Я дуже швидкий, дуже сексуальний і занадто талановитий для того, щоб програти великому, повільному українському роботу", - заявив британський боксер.

Хей додав, що Кличко часто зустрічається зі "слабаками". За словами британця, єдиний бій у важкій вазі, який хотіли б побачити шанувальники боксу в усьому світі - це його поєдинок з Кличком, а не поєдинки українця з суперниками, в яких спочатку немає шансів на перемогу.

Хей у минулому був абсолютним чемпіоном світу у вазі до 90,9 кілограма. Після цього він перейшов у важку вагу і завоював титул чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація). У липні 2011 року Хей програв за очками Володимиру Кличку і втратив чемпіонський титул. У жовтні того ж року британець оголосив про завершення кар'єри, але в липні 2012 року знову вийшов на ринг і нокаутував свого співвітчизника Дерека Чісору.

Віталій Кличко володіє титулом чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). Свій останній захист цього титулу Кличко провів 8 вересня у Москві, перемігши Мануеля Чарра з Німеччини. Після цього бою Кличко заявив, що він не визначився з тим, чи буде продовжувати кар'єру. Визначитися зі своїми планами боксер повинен після 28 жовтня. У цей день пройдуть вибори до Верховної Ради України, в яких бере участь партія Кличка "УДАР".

Зараз ви читаєте новину «"Я занадто сексуальний для того, щоб програти українському роботові" - Хей боїться "божевільних українських расистів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі