неділя, 15 липня 2012 11:28

"Я впевнений, що поб'ю Віталія" - Хей

"Я впевнений, що поб'ю Віталія" - Хей
Хей переміг Чісору технічним нокаутом у п'ятому раунді. ФОТО: Reuters

Після перемоги над співвітчизником Дереком Чісорою британський боксер Девід Хей заявив про готовність зустрічі на рингу з Віталієм Кличком. Однак, на думку інтерконтинентального чемпіона світу за версіями WBO і WBA, українець уникатиме його.

Британський боксер Девід Хей, нокаутувавши свого співвітчизника Дерека Чісору, готовий викликати Віталія Кличка на бій. Рік тому він уже зустрічався з українським боксером, який переміг одноголосним рішенням суддів. Втім, після поєдинку Хей поскаржився на травму ноги, яку отримав на тренуванні за два тижні до бою.

"Я володів титулом чемпіона світу і хотів би повернути його, - заявив Хей. - Якщо Віталій поб'є цього джентльмена (Мануеля Чарра, з яким Кличко битиметься в Москві 8 вересня), то я хотів би кинути йому виклик. Якщо ні, значить так тому і бути".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хей нокаутував Чісору у п'ятому раунді

Британець впевнений, що команда Віталія буде всіляко противитися проведення поєдинку з ним.

"Якщо б ви були радником Віталія, то після цього поєдинку ви б навряд чи були за його зустріч зі мною, - вважає Хей. - Я показав свою ударну міць проти того, хто притиснув Віталія до канатів (Віталій Кличко переміг Чісору за очками). Я впевнений, що поб'ю Віталія".

На думку Хея, українець буде всіляко уникати сильних суперників, якщо все ж таки вирішить продовжити кар'єру. "Я здивуюся, якщо Віталій Кличко погодиться битися зі мною після цього, - зізнався Хеймейкер - Він, мабуть, і далі буде битися зі слабкими боксерами, про яких ніхто ніколи не чув. А потім піде на пенсію, щоб стати політиком".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На дуелі поглядів Хея і Чісори між боксерами поставили грати

Після бою новоспечений інтерконтинентальний чемпіон світу за версіями WBO і WBA говорив не тільки про Кличка, але і про свого суперника по бою Дерека Чісору. Хей віддав належне співвітчизником, висловивши пару компліментів на його адресу. "Це було важко, - запевнив переможець. - Думав, що бій буде набагато легшим. Я налаштовувався на сильного Дерека Чісору, і цей хлопець з'явився на рингу".

Тріумфатор вечора вже забув про конфлікт з Чісорою, якого знову став поважати. "У цьому бою він вийшов на новий рівень. Він завдав кілька хороших ударів, а й пропустив кілька хороших ударів. Мені здалося, що бій вийшов чудовим. Після цього поєдинку я знову знайшов повагу до Дерека".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хей проспав прес-конференцію за участю Чісори

На думку самого Чісори, з його боку була допущена одна найменша необережність, яка вплинула на результат поєдинку. "Я на частку секунди втратив концентрацію і тут же отримав удар, який згубив мене", - розповів боксер про причини поразки.

Чісора віддає перевагу Хею в бою з Віталієм. "Знаєте, Кличко знаходиться не в кращій формі, до того ж він втратив всякий інтерес до боксу, так що, думаю, Хей переможе", - зазначив британський боксер.

Зараз ви читаєте новину «"Я впевнений, що поб'ю Віталія" - Хей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі