понеділок, 10 вересня 2012 13:23

"Віталію Кличку має бути соромно за поєдинок з Чарром" - Хей

"Віталію Кличку має бути соромно за поєдинок з Чарром" - Хей
Хей нагадав, що дуже хоче зустрітися з Віталієм Кличком ФОТО: boxer.com.ua

Британський боксер-важковаговик Девід Хей заявив, що українцеві Віталію Кличку має бути соромно за поєдинок з Мануелем Чарром з Німеччини, який відбувся 8 вересня в Москві в спорткомплексі "Олімпійський". За словами Хея, Кличко провів "жахливий" бій, пише британське видання The Daily Mail.

Хей сказав, що він був дуже розчарований боксом у виконанні українця. За словами британця, Кличко дуже погано захищався і, якби його суперником був не Чарр, а сам Хей, то не протримався б і шести раундів. Хей підкреслив, що він дуже хоче зустрітися з Віталієм Кличком на рингу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чарр протримався проти Віталія Кличка чотири раунди

У бою з Чарром українець захистив титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). У ході поєдинку Чарр отримав розсічення над правим оком і в четвертому раунді лікар порадив припинити бій. Рефері погодився з доводами медика, і Кличку присудили перемогу технічним нокаутом.

Як повідомляє інтернет-видання Boxingscene, Хей заявив, що раніше він ніколи не чув про Чарра. За словами британця, 41-річному Кличку, який планує незабаром завершити кар'єру, потрібен поєдинок з відомішим боксером, тобто з самим Хеєм.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Віталій Кличко зробив з обличчя Чарра криваве місиво

Вважалося, що бій з Чарром може стати останнім у кар'єрі Кличка, проте після закінчення поєдинку українець заявив, що поки не визначився з тим, чи буде він продовжувати спортивну кар'єру. Найближчим часом Кличко має намір зосередитися на виборах у Верховну раду України, які відбудуться 28 жовтня. Участь у цих виборах візьме партія Кличка "УДАР".

31-річний Хей у минулому був абсолютним чемпіоном світу у ваговій категорії до 90,9 кілограма, а потім перейшов у важку вагу. Хею вдалося завоювати титул чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація), проте 2 липня 2011 він програв це звання Володимиру Кличку.

Зараз ви читаєте новину «"Віталію Кличку має бути соромно за поєдинок з Чарром" - Хей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі