середа, 02 березня 2011 11:35

Дебютний матч Роберто Карлоса закінчився бійкою тренерів

Головний тренер махачкалинського футбольного клубу "Анжі" Гаджи Гаджиєв розповів про сутичку з наставником пітерського "Зеніту" Лучано Спаллетті, яка сталася в перерві матчу 1 / 8 фіналу Кубка Росії. За словами Гаджиєва, Спаллетті грубо заговорив з ним і схопив його за руку. Про це повідомляє інтернет-видання "Чемпіонат.ру".

ЗМІ повідомляли, що в перерві Гаджиєв вдарив Спаллетті. За словами тренера "Анжі", все почалося з його бесіди з головним арбітром матчу Альміром Каюмовим. Гаджиєв звернувся до нього з проханням судити "без подвійних стандартів".

В цей час до Гаджиєва "хтось" підійшов і схопив за руку. "Я відмахнувся і пішов. Не треба мені грубити і хапати за руки", - сказав тренер "Анжі".

В інтерв'ю виданню "Советский спорт" Гаджиєв сказав, що в матчі з "Зенітом" його обурив непризначений пенальті у ворота пітерського клубу. За словами тренера "Анжі", в першому таймі у ворота його команди одинадцятиметровий був призначений в ситуації, "яких в кожній грі буває безліч". У другому таймі, як зазначив Гаджиєв, після аналогічної ситуації в штрафному майданчику "Зеніту" суддя пенальті не дав.

Матч "Анжі" - "Зеніт" пройшов 1 березня в Грозному і закінчився перемогою пітерського клубу з рахунком 3:2. М'ячі у складі "Зеніту" забили Саболч Хусті, Данні і Данко Лазович. В "Анжі" відзначилися Каміль Агаларов та Олексій Іванов. Матч проти "Зеніту" став першою офіційною грою у складі "Анжі" для бразильського захисника Роберто Карлоса.

Зараз ви читаєте новину «Дебютний матч Роберто Карлоса закінчився бійкою тренерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі