вівторок, 01 березня 2011 16:56

Роберто Карлос дебютує за "Анжі" матчем проти "Зеніту"

Роберто Карлос дебютує за "Анжі" матчем проти "Зеніту"

Бразильський новачок махачкалинської "Анжи" Роберто Карлос потрапив у стартовий склад на матч 1 / 8 фіналу Кубка Росії проти пітерського "Зеніту". Про це повідомляє офіційний сайт "Зеніта".

Гра пройде 1 березня в Грозному і почнеться о 17:00 за київським часом. У цьому матчі відбудеться дебют Роберто Карлоса в "Анжі" в офіційних зустрічах.

37-річний бразилець підписав контракт з "Анжі" близько двох тижнів тому за схемою "півтора року, плюс один рік". 18 лютого він приєднався до команди на тренувальному зборі в Туреччині і поки брав участь тільки в тренуваннях і товариських матчах.

Матч "Анжі" - "Зеніт" був перенесений з Махачкали в Грозний у зв'язку з поганим станом поля на домашньому стадіоні "Анжі". Гру покажуть у прямому ефірі на каналі "НТВ-Плюс Наш футбол".

Переможець цієї зустрічі в 1 / 4 фіналу Кубка Росії зіграє з ЦСКА, який 28 лютого переміг ярославський "Шиннік" (1:0). 3 і 6 березня відбудуться два останні матчі 1 / 8 фіналу: "Сибір" прийме московський "Спартак", а "Амкар" - ФК "Краснодар". В 1 / 4 фіналу переможці цих зустрічей зіграють один з одним.

У 2010 році в 1 / 4 фіналу Кубка Росії вийшли "Ростов", московське "Динамо", "Аланія" і "Сатурн". У січні "Сатурн", який в 1 / 4 фіналу повинен був зіграти з "Аланією", був розформований через складну фінансову ситуацію.

Зараз ви читаєте новину «Роберто Карлос дебютує за "Анжі" матчем проти "Зеніту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі