четвер, 24 лютого 2011 11:21

"Анжі" переміг у дебютному матчі Роберто Карлоса

"Анжі" переміг у дебютному матчі Роберто Карлоса

Головний тренер махачкалинського "Анжі" Гаджи Гаджиєв залишився задоволений дебютом чемпіона світу Роберто Карлоса. Бразилець зіграв перший матч за "Анжі" 23 лютого.

У цей день махачкалинський клуб на тренувальному зборі в Туреччині провів товариську зустріч з мінським "Динамо" і переміг з рахунком 2:0, повідомляє офіційний сайт клубу.

Матч проходив у форматі два тайми по 30 хвилин. Роберто Карлос відіграв всі 60 хвилин і діяв на лівому фланзі оборони. На 28-й хвилині він розпочав гольову атаку, яка завершилася точним ударом українського форварда Мирослава Славова. На 30-й хвилині другий гол забив бразилець Жоао Карлос.

Після гри Гаджиєв відзначив, що Роберто Карлос діяв "чітко і грамотно". Тренер "Анжі" залишився задоволений діями як бразильця, так і всієї команди.

37-річний Роберто Карлос підписав контракт з "Анжі" минулого тижня, а в розташування команди прибув 19 лютого. Угода діє за схемою "півтора року, плюс один рік". За неофіційними даними, зарплата бразильця складає чотири мільйони євро на рік.

Зараз ви читаєте новину «"Анжі" переміг у дебютному матчі Роберто Карлоса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі