понеділок, 04 серпня 2014 13:03

"Чорноморець" подарував пораненим бійцям АТО кондиціонери з ноутбуками
26

Фото: chernomorets.odessa.ua

3 серпня одеський "Чорноморець" у повному складі відвідав 411-й центральний військовий клінічний госпіталь Міністерства оборони України. У приміщенні госпітального клубу гравці і тренери зустрівся солдатами і офіцерами, що проходили службу в зоні АТО, які одужують, а також відвідали палати з важкопораненими воїнами.

Команда вручила мужнім захисникам Батьківщини плазмовий телевізор, кондиціонери, ноутбуки, кавоварку, сувенірну продукцію з символікою "Чорноморця".

Заступник начальника госпіталю Сергій Поліщук підкреслив наскільки важливою для поранених є увага, надана футбольним клубом. Він зазначив, що така підтримка допоможе їм швидше відновитися як фізично, так і морально.

Генеральний директор ФК "Чорноморець" Сергій Керницький подякував воїнам за проявлену в боях мужність і героїзм, побажав хлопцям скоріше повернутися у стрій.

Головний тренер "моряків" Роман Григорчук сказав, що майбутній матч проти маріупольського "Іллічівця", який відбудеться сьогодні, 4 серпня, просто зобов'яже наших футболістів зіграти з винятковою віддачею і самовідданістю.

Капітан команди Дмитро Безотосний зізнався, що пишається можливістю особисто поспілкуватися з тими, хто захищає суверенітет і територіальну цілісність України.

Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" подарував пораненим бійцям АТО кондиціонери з ноутбуками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі