вівторок, 30 липня 2013 10:28

Чорно-біле кошеня прийшло на тренування ПАОКа
24

Футболісти грецького ПАОКа провели тренування на полі свого домашнього стадіону "Тумба" напередодні першого матчу третього раунду кваліфікації проти харківського "Металіста".

За команду виступають чимало знайомих українським вболівальникам футболістів — Лукас Перес, Звонімір Вукіч, Дімітріс Салпінгідіс. Останній забив збірній України гол у матчах плей-офф на ЧС-2010 і забезпечив своїй команді поїздку у ПАР.

Лукас виступав за львівські "Карпати" і навіть забивав у ворота ПАОКа у матчі Ліги Європи два роки назад. Іспанець перейшов у київське "Динамо", але не зміг там себе проявити. Нападник вийшов на поле настільки зосередженим, що не відразу почув вітання від українських журналістів. Але потім на розминці був одним з найактивніших.

Відзначимо, що більшу частину тренуваня ПАОК провів не безпосередньо на полі, а за одними з воріт. Очевидно, таким чином тренери хочуть поберегти газон до гри.

Ще до виходу футболістів на поле, на трибунах з'явилося маленьке чорно-біле кошеня. Тваринка ходила між сидінням одного з центральних секторів. Журналісти пожартували, що якщо кошеня прийде на гру, то це буде єдиний вболівальників ПАОКа. Нагадаємо, що матч пройде без глядачів через дискваліфікацію стадіону.

До слова, чорно-білий — це клубний колір ПАОКа. Основна форма і трибуни стадіону "Тумба" оформлені саме у такій кольоровій гамі.

Нагадаємо, матч ПАОК - "Металіст" відбудеться у вівторок, 30 липня. Початок матчу о 21:00. пряма трансляція на телеканалі "2+2". За тиждень команди зустрінуться у Харкові.

Зараз ви читаєте новину «Чорно-біле кошеня прийшло на тренування ПАОКа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі