неділя, 09 вересня 2012 15:53

ЧС-2014. Чехія і Данія голів не забили

ЧС-2014. Чехія і Данія голів не забили
Учасники Євро-2012 зіграли внічию ФОТО: ua.championat.com

Данці почали боротьбу у кваліфікації ЧС-2014 з домашньої нічиєї в поєдинку проти збірної Чехії.

Лише три місяці тому обидві команди брали участь у фінальній стадії Євро-2012, де чехи навіть дісталися до 1/4 фіналу. У першому матчі групи В суперники поділили очки на стадіоні "Паркен" в Копенгагені. Стільки ж в активі збірних Болгарії та Італії, а лідирують вірмени, які в гостях здолали Мальту з результатом 1:0.

Данці володіли ініціативою у першому таймі, хоча спочатку ніяк не могли встановити контроль над м'ячем і помилялися у простих ситуаціях. З вигідних позицій промахнулись Сымон К'єр, Мікаель Крон-Делі і Денніс Роммедаль, тоді як з ударами Даніеля Васса і Крістіана Еріксена впорався Петр Чех. Голкіпер збірної Данії Стефан Андерсен до перерви лише одного разу вступив у гру, коли не дозволив відзначитися Яну Резеку.

У другому таймі команда Міхала Білека заграла активніше, але господарі незабаром повернули собі перевагу. Втім, переграти Чеха ні Роммедаль з Еріксеном, ні вийшов на заміну Леону Андреасену не вдалося. Пізніше Микола Йоргенсен, Андреас Корнеліус і Андреасен не реалізували в цьому матчі втрачених можливостей ще кілька гольових моментів.

Наступні матчі відбірного турніру ЧС-2014 команди проведуть 12 жовтня. Данці на виїзді зіграють з болгарами, а чехи вдома приймуть мальтійців.

Зараз ви читаєте новину «ЧС-2014. Чехія і Данія голів не забили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі