неділя, 09 вересня 2012 13:57

Шотландія і Сербія зіграли внічию у матчі відбору на ЧС-2014
6

Шотландія і Сербія зіграли без голів
Фото: ФОТО: Reuters

У стартовому матчі кваліфікації чемпіонату світу-2014 збірні Шотландії та Сербії розійшлися миром на "Хемпден Парк".

Напередодні в лідери групи А вийшли команди Бельгії та Хорватії, які здолали валлійців і македонців відповідно. У Глазго ж глядачі не побачили забитих м'ячів. Суперники наприкінці мали хороші можливості для взяття воріт, проте наднадійно діяли обидва воротарі - Аллан Макгрегор і Володимир Стойкович.

У першому таймі цілком міг вивести гостей уперед Александар Коларов, проте Макгрегор парирував його постріл зі штрафного. У шотландців найвигідніший момент до перерви занапастив Роберт Снодграсс.

У команді Крейга Левейна роль єдиного форварда виконував Кенні Міллер, в якого було два вірних гольових моменти. З першим його ударом впорався Стойкович, а потім Міллер із забійної позиції головою спрямував м'яч повз рамку воріт.

На полі було багато боротьби, а найяскравіші події розгорнулися під завісу зустрічі. Спершу знову блиснув Макгрегор, який відбив удар Душана Тадіча, а потім вже Стойкович не дозволив відзначитися Джеймсу Форресту.

Зараз ви читаєте новину «Шотландія і Сербія зіграли внічию у матчі відбору на ЧС-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі