субота, 08 вересня 2012 14:48

ЧС-2014. Збірна Італії втратила очки в матчі з Болгарією
5

Італія та Болгарія зіграли внічию - 2:2
Фото: ФОТО: Reuters

Збірна Італії не змогла здобути свою першу перемогу у Болгарії і почала відбіркову кампанію ЧС-2014 з бойової нічиєї.

Раніше у Болгарії італійці зазнали дві поразки і двічі зіграли внічию. На тлі цього гол Станіслава Манолєва у другій половині першого тайму, напевно, не став несподіванкою. Захиснику вдався щільний удар низом, яким він фактично не залишив шансів Джанлуїджі Буффону.

Фіналісти Євро-2012 відповіли з подвійною люттю. Точніше, відповів один лише Пабло Освальдо, але і його старань вистачило, щоб команда Чезаре Пранделлі вийшла вперед ще до свистка на перерву. Протягом десяти хвилин футболіст "Роми" спочатку зрівняв рахунок, а потім замкнув навіс Еммануеле Джаккеріні, хоча в тому епізоді на допомогу Освальдо прийшов рикошет від Івана Іванова.

У другому таймі болгари побігли відіграватися, але в них мало що виходило аж до виходу на 61-й хвилині Іллі Міцанскі. Автор переможних голів у товариських зустрічах з голландцями і кіпріотами знову опинився козирем в рукаві.

Нападник "Кайзерслаутерна" прорвався по правому краю і знайшов передачею Георгія Міланова, який і завершив атаку точним ударом. У час, що залишився по гольовому моменту упустили Манолєв і Маттіа Дестро, в силу чого гра і завершилася внічию. Тепер італійці зустрінуться з Мальтою, а болгари приймуть у Софії вірмен.

Гол Артура Саркісова приніс збірній Вірменії мінімальну перемогу у матчі з Мальтою на старті відбіркової кампанії чемпіонату світу-2014, повідомляє сайт УЄФА.

Кваліфікація ЧС-2014

Європа

Група B

Болгарія - Італія 2:2 (1:2, 1:0)

Голи: 1:0 - 30 Манолєв, 1:1 - 36 Освальдо, 1:2 - 40 Освальдо, 2:2 - 66 Міланов.

Італія: Буффон, Бонуччі, Огбонна (Пелуза, 69), Бардзальї, Де Россі, Пірло, Джаккеріні (Діаманті, 64), Маркізіо, Маджо, Джовінко (Дестро, 73), Освальдо.

Мальта - Вірменія 0:1 (0:0, 0:1)

Гол: 0:1 - 70 Саркісов.

Зараз ви читаєте новину «ЧС-2014. Збірна Італії втратила очки в матчі з Болгарією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі