вівторок, 06 липня 2010 08:35

Чигринський повернувся в "Шахтар"

Чигринський повернувся в "Шахтар"

"Барселона" продала Дмитра Чигринського назад в донецький "Шахтар", у якого придбала українського захисника рік тому. Сума операції склала 15 мільйонів євро.

Нагадаємо, щопродаж Чигринського приніс "Шахтарю" 25 мільйонів євро, але закріпитися в основі чемпіонів Іспанії той не зумів. У минулому чемпіонаті він провів за "Барселону" 12 матчів, з них 10 - в основному складі.

Сьогодні цю інформацію підтвердив донецький портал "Террикон".

"Я повернувся", - заявив 23-річний футболіст.

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу в інтерв'ю радіостанції RAC-1 підтвердив повернення в команду захисника Дмитра Чигринського.

"Це правда, я хотів, щоб Діма повернувся, і це чудове придбання. Ми заплатили за нього не 25 мільйонів євро, але все одно це найдорожча покупка в історії "Шахтаря".

Сам футболіст радий своєму поверненню, оскільки він хоче грати професійно, хоча не так-то просто залишати такий клуб, як "Барселона". Йому було складно негайно адаптуватися в Іспанії, але я думаю, що його амбіції - одного разу туди повернутися, - цитує Луческу Sport.es.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Чигринський повернувся в "Шахтар" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі