вівторок, 10 травня 2011 12:47

Чеченський бізнесмен може працевлаштувати Марадону

Чеченський бізнесмен може працевлаштувати Марадону

Чеченський підприємець Булат Чагаєв, який на початку травня придбав швейцарський футбольний клуб "Ксамакс", запропонує колишньому головному тренеру збірної Аргентини Дієго Марадоні посаду офіційного представника цього клубу.

Про це пише швейцарське видання Le Matin. Повідомляється також, що, за деякими даними, Марадона може стати тренером "Ксамакса".

У чому саме полягатимуть обов'язки 50-річного аргентинця в ролі представника "Ксамакса", не уточнюється. Передбачається, що переговори з Чагаєвим Марадона проведе 12 травня в Невшателі - місті, де грає швейцарський клуб.

Переговори аргентинця з чеченським підприємцем пройдуть на наступний день після поїздки Марадони в Грозний - на товариський матч, присвячений відкриттю нового стадіону футбольного клубу "Терек", віце-президентом якого є Чагаєв.

У цьому матчі Марадона зіграє за збірну світових зірок, якій буде протистояти команда "Кавказ". Її на поле виведе повпред президента Росії в Північно-Кавказькому федеральному окрузі Олександр Хлопонін.

Зараз ви читаєте новину «Чеченський бізнесмен може працевлаштувати Марадону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі