пʼятниця, 25 лютого 2011 15:23

Марадона може працевлаштуватись в Україні

Марадона може працевлаштуватись в Україні

Найсильніший футболіст світу всіх часів Дієго Армандо Марадона в інтерв'ю іспанському інформагентству EFE зізнався, що йому зробили привабливу пропозицію з України, проте приймати її тренер не поспішає.

Відповідаючи на запитання, чи не нудно йому без роботи (після відставки з посади головного тренера збірної Аргентини Марадона вже більше півроку знаходиться в творчій відпустці), аргентинець назвав причини, через які він не поспішає повертатися до тренерської діяльності.

Його вимоги прості: команда зможе вирішувати високі цілі, якщо в ній будуть зібрані швидкісні і технічні футболісти. Марадона навів приклад "Барселони" та її лідерів Мессі, Хаві, Піке й Пуйоля. Навколо гравців такого рівня й интелекту, на його думку, можна створити дуже сильну команду.

Марадона припустив, що йому цікаво було б попрацювати в Іспанії, проте до сьогоднішнього дня у нього були тільки три конкретні пропозиції, одне з яких, з України.

"Мені потрібен постійний контакт з м'ячем, гравцями, - сказав Марадона. - Після роботи у збірній Аргентини мені зробили дві дуже привабливі пропозиції. Конкретний інтерес був з України, але поки що вони мене не переконали".

Зараз ви читаєте новину «Марадона може працевлаштуватись в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі