середа, 13 березня 2013 11:18

Букмекери впевнені в перемогах "Баварії" і "Порту"

Букмекери впевнені в перемогах "Баварії" і "Порту"
Сьогодні "Баварія" зіграє з "Арсеналом" ФОТО: dailymail.co.uk

Мюнхенська "Баварія" не втратить переваги над лондонським "Арсеналом" і вийде у чвертьфінал футбольної Ліги чемпіонів, якщо вірити зарубіжним і російським букмекерським конторам.

Перший матч цих суперників, який пройшов 19 лютого в Лондоні, закінчився з рахунком 3:1 на користь "Баварії".

Австрійська букмекерська контора Bwin пропонує коефіцієнт 1,01 на вихід "Баварії" у чвертьфінал, а на підсумковий успіх "Арсеналу" - 21. Безпосередньо на матч-відповідь, який пройде в середу, пропонують наступні коефіцієнти: перемога "Баварії" - 1,36, нічия - 5, успіх "Арсеналу" - 7,5.

Російський "Марафон" солідарний з колегами. Вихід "Баварії" в наступну стадію оцінюється коефіцієнтом 1,002, "Арсеналу" - 26. Коефіцієнти "Марафону" на гру-відповідь виглядають таким чином: перемога "Баварії" - 1,41, нічия - 5,2, перемога "Арсеналу" - 8,1.

В Іспанії пройде матч-відповідь між "Малагою" і "Порту". Перша зустріч закінчилася з рахунком 1:0 на користь португальців. У цій парі букмекери віддають перевагу чемпіону Португалії. На вихід "Порту" у чвертьфінал Bwin пропонує коефіцієнт 1,24, на успіх "Малаги" - 3,8. У "Марафону" схожі коефіцієнти: вихід "Порту" в наступний раунд - 1,26, а іспанського клубу - 4,1.

Коефіцієнти Bwin на матч-відповідь: перемога "Порту" - 2,55, нічия - 3,3, виграш "Малаги" - 2,65; коефіцієнти "Марафону": перемога "Порту" - 2,68, нічия - 3,4, успіх "Малаги" - 2,78.

Зараз ви читаєте новину «Букмекери впевнені в перемогах "Баварії" і "Порту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі