вівторок, 05 грудня 2023 02:58

Букмекери назвали фаворита півфіналу плей-оф відбору до Євро-2024 між Україною і Боснією

Букмекери назвали фаворита півфіналу плей-оф відбору до Євро-2024 між Україною і Боснією
Назвали фаворита матчу Боснія - Україна. Фото: Трибуна

21 березня пройде стиковий матч за право виходу на Євро-2024 між Україною та Боснією і Герцеговиною. Матч про йде на Балканах.

"Синьо-жовта" команда вважається фаворитом матчу, вважають аналітики.

Ставки на перемогу підопічних Сергія Реброва у основний час гри приймаються з коефіцієнтом 2,20. Нічия оцінюється індексом 3,30. А показники на успіх господарів поля досягають рівня 3,40.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу подав у відставку з посади тренера "Динамо" й оголосив про завершення кар'єри

На вихід збірної України до фіналу "стиків" чемпіонату Європи коефіцієнт 1,62. У той самий час аналогічна подія щодо боснійців пропонується з коефіцієнтом 2,20.

Також експерти не вірять у те, що гра порадує вболівальників видовищністю. На те, що команди заб'ють трохи більше трьох голів, можна поставити з показником 1,70.

Команда Сергія Реброва не зуміла напряму кваліфікуватися на Євро, зігравши внічию у вирішальному матчі з італійцями (0:0). У березні 2024 року збірна спробує здобути одну з трьох вакантних путівок на турнір через стадію плей-оф.

Сам чемпіонат Європи з футболу триватиме у Німеччині з 14 червня до 14 липня 2024 року.

Зараз ви читаєте новину «Букмекери назвали фаворита півфіналу плей-оф відбору до Євро-2024 між Україною і Боснією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі