пʼятниця, 30 липня 2010 13:02

Бріггс заявив про підписання контракту на бій з Кличком

Бріггс заявив про підписання контракту на бій з Кличком

Колишній чемпіон світу з боксу у важкій вазі американець Шеннон Бріггс заявив, що він підписав контракт на бій з українцем Віталієм Кличком, повідомляє BBC News. За словами Бріггса, поєдинок відбудеться 16 жовтня, а місцем його проведення, швидше за все, стане німецький Гамбург. Підтвердження ця інформація поки не отримала.

38-річний Бріггс пообіцяв відправити чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) Кличко на пенсію і назвав себе "найкращим в історії". За словами американця, після перемоги над Кличком він має намір зустрітися з чемпіоном світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) британцем Девідом Хеєм.

Бріггс зробив цю заяву у четвер, 29 липня, під час фестивалю боксу в Кардіффі, що проводиться WBC. У 2006 році американець став чемпіоном світу за версією WBO (Всесвітня боксерська організація), нокаутувавши білоруса Сергія Ляховича. У 2007 році він поступився цим титулом росіянину Султану Ібрагімову.

В даний час Бріггс займає восьме місце в рейтингу WBC. У 2010 році він провів три бої (13 квітня, 21 травня і 28 травня) і в усіх трьох переміг нокаутом у першому раунді. Всього на професійному рингу Бріггс отримав 51 перемогу (45 - нокаутом), зазнав п"ять поразок, один бій звів внічию, а ще один був визнаний таким, що не відбувся.

Що стосується Кличка, то він заявляв, що планує провести черговий поєдинок у жовтні. У середині липня радник українця Бернд Бенте сказав, що потенційними суперниками Кличка є Бріггс, росіянин Микола Валуєв, поляк Томаш Адамек і кубинець Одланьєр Соліс.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Бріггс заявив про підписання контракту на бій з Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі