неділя, 01 лютого 2009 10:59

Бразилець Гильерме прибув до Києва для переговорів з "Динамо"

Автор: Reuters
  Форвард бразильського "Крузейро" Гильерме Мільхонмем Гусмао
Форвард бразильського "Крузейро" Гильерме Мільхонмем Гусмао
Детектив із трансфером бразильського форварда Гильерме продовжується. Після того, як перехід до "Сарагоси" зірвався через відсутність фінансових гарантій платежу з боку іспанців, бразильський клуб відновив переговори з київським "Динамо". Проте й арагонці виявляється ще не відмовилися від ідеї купівлі 20-річного форварда та навіть збираються продемонструвати ФІФА контракт, який з ними підписав бразилець.

А поки, за інформацією бразильських ЗМІ, у суботу Гильерме разом із футбольним директором "Крузейро" Едуардо Малуфом приїхав до України. За словами директора зі зв"язків із громадськістю бразильського клубу, Гильерме Мендеш форвард успішно пройшов медогляд у "Динамо". Проте, за його словами, операція ще не завершена.

Фінансові умови "Динамо" не секрет. Кияни пропонують стільки ж, скільки і "Сарагоса" - 9 мільйонів євро. Гильерме підпише чотирирічний контракт із місячною зарплатнею в 100 тисяч доларів, - повідомляє "Терикон".

За інформацією "Спорт-Експрес в Україні", за молодого футболіста "Динамо" готове не тільки віддати Клебера, але й доплатити близько 6 мільйонів доларів.


Довідка від "Gazeta.ua":

Сильними сторонами Гильерме вважають швидкість, техніку та чудове бачення гри. 28 голів за два сезони в "Крузейро" Гильерме забивав виключно з гри - стандартні положення він не виконує. Молодим нападникам цікавляться провідні європейські клуби - "Ліон", "Валенсія", "Хоффенхайм". Контракт із "Крузйеро" у нього відписаний до 2012 року, а його трансферна вартість оцінюється в 15 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Бразилець Гильерме прибув до Києва для переговорів з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі