субота, 28 березня 2009 14:06

Brawn GP сенсаційно виграла кваліфікацію Гран-прі Австралії

 
Кваліфікація в Мельбурні хоч і закінчилася сенсаційно, проте підтвердила міжсезонні прогнози - чудові результати команди Росса Брауна на зимових тестах не були хитрощами для залучення спонсорів. Дженсон Баттон і Рубенс Баррікелло впевнено виграли кваліфікацію на Гран-прі Австралії. Поул в Мельбурні став четвертим, але, мабуть, найбільш важливим у кар"єрі Дженсон Баттона.

Результати першої сесії були передбачувані - гонщики Toro Rosso та Force India не пройшли в другу частину кваліфікації, компанію їм склав Нельсіньо Піке, хоча й тут були сюрпризи - дебютант Себастьєн Буемі на чотири десятих випередив Себастьєна Бурде.

Друга сесія вивела з боротьби за поул двох гонщиків McLaren, Ніка Хайдфельд і Фернандо Алонсо, який помилився у фінальній спробі та повернувся до бокси. Чемпіон світу Льюіс Хемілтон не виїхав на трасу через проблеми з коробкою передач, а його напарник виїхав, але зайняв останній рядок.

У десятці кращих гонщиків п"ять команд з суперечною конструкцією дифузора, два гонщика Red Bull, Ferrari та Роберт Кубіца – конструкторам цих команд теж вдалося знайти відповідь на обмеження регламенту.


ТСН
Зараз ви читаєте новину «Brawn GP сенсаційно виграла кваліфікацію Гран-прі Австралії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі