середа, 18 квітня 2012 09:57

Брат Роналдіньо отримав п'ять з половиною років в'язниці

Брат Роналдіньо отримав п'ять з половиною років в'язниці
Роналдіньо доведеться відвідувати брата у в'язниці. Фото: afp.com

Старший брат і агент футболіста "Фламенго" Роналдіньо Роберто де Ассіс Морейра, засуджений на п'ять з половиною років в'язниці за фінансові махінації.

Як повідомляє Goal.com, суд визнав доведеним, що Роберто де Ассіс Морейра приховав від Центрального банку Бразилії інформацію про грошові перекази з-за кордону на суму понад $ 800 тисяч в 2003-м і 2004 роках. Обвинувачений також мав банківські рахунки в Швейцарії, про які не повідомив відповідним органам.

Крім того, законодавчі збори Порту-Алегрі - рідного міста Роналдіньо - в даний час веде депутатське розслідування у зв'язку з підозрою на фінансові порушення при підписанні контрактів з розвитку спорту в місті між мерією та Інститутом Роналдіньо Гаушу, заснованим екс-футболістом "Барселони" і "Мілана".

Багаті теж плачуть. Рональдіньо не може отримати зарплату вже чотири місяці

В даний час Роналдіньо виступає за бразильський клуб "Фламенго", в якому є капітаном.

Раніше повідомлялося, що плеймейкер "Фламенго" Рональдіньо після вильоту команди з Кубка Лібертадорес знаходиться в стані війни з фанами клубу.

Зараз ви читаєте новину «Брат Роналдіньо отримав п'ять з половиною років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі