понеділок, 23 березня 2009 15:42

Бьорндален залишив з носом Томаша Сікору, Дериземля - 18

Бьорндален залишив з носом Томаша Сікору, Дериземля - 18

В неділю, 22 березня, на етапі в Тронхеймі день мас-стартів. У чоловічих змаганнях головна інтрига останніх гонок сезону в тому, чи зможе Томаш Сікора нав"язати боротьбу за Великий Кришталевий Глобус.

Вчорашній мас-старт дав негативну відповідь. Король біатлону в блискучому стилі, без єдиного промаху, виграв гонку, а поляк з п"ятьма "промахами" - тільки в середині другого десятка.

Якщо не офіційно, то фактично боротьба за перемогу в Кубку світу була вирішена вчора. По дорозі до загальної перемоги, Уле-Ейнар захопив і лідерство в заліку гонки з масовим стартом, правда, тут в останній гонці сезону ще може бути серйозна боротьба з австрійцем Крістофом Зуманном.

Король біатлону в блискучому стилі, без єдиного промаху, виграв гонку

Що стосується решти героїв гонки, то на призовому п"єдесталі місця зайняли австрієць Сімон Едер і ще один норвежець - неофіційний спадкоємець Бьорндалена - Еміль Свендсен.

Андрій Дериземля, який виступав в гонці від нашої збірної відзначився цілком непоганою стрільбою, але з швидкістю в кінці сезону в українців традиційні проблеми, і з двома промахами Андрій зміг фінішувати тільки 18-м. Втім, лідер нашої команди залишився на 22-м місці в загальному заліку Кубка світу.

Кубок світу. Мас-старт. Чоловіки

1. Уле-Ейнар Бьорндален (0+0+0+0) - Норвегія
2. Сімон Едер (0+0+1+0) +39.1 - Австрія
3. Еміль Свендсен (1+0+0+1) +53.4 - Норвегія
...
18. Андрій Дериземля (0+2+0+0) +2:35.3 - Україна

Федерація біатлону Україну

Зараз ви читаєте новину «Бьорндален залишив з носом Томаша Сікору, Дериземля - 18». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі