понеділок, 27 квітня 2009 14:11

Болт хоче побити свій же рекорд

Болт хоче побити свій же рекорд
Триразовий олімпійський чемпіон з Ямайки Усейн Болт повідомив, що йому під силу ще більше опустити планку світового рекорду, який він сам і встановив.

Зараз кращий час у світі на 100-метрівці становить 9,69 секунди. "Думаю, що можу пробігти швидше - за 9,5, - заявив Болт. - Зміг би і за 9,4, але я думаю, що світ зупиниться на 9,4".

Болт на Олімпіаді-2008 встановив світові рекорди на 100 і 200 м і допоміг збірній Ямайці показати рекордний час в естафеті 4х100 м. Болт сподівається виступити так само і на чемпіонаті світу-2009 у Берліні, але амбіції у нього набагато вищі. "Хочу стати легендою в спорті. Просто хочу підняти планку змагань на дуже високий рівень, і коли я зустрічаюся з журналістами, то вони говорять, що я - єдиний спортсмен у світі, хто кожен сезон буде на вершині. Ось це моя мета".

"Просто хочу підняти планку змагань на дуже високий рівень", - Болт.

Він спростував припущення Дуейна Чемберса, що той стане його основним конкурентом у Берліні. "Як тільки ви починаєте думати про одну людину, то одразу ж програєте. Якщо я думатиму про те, як виграти у Асафа Пауелла, то чому ж тоді не думати й про Тайсона Гея? Єдине, чого я боюся - травмуватися. Людей я не боюся", - говорить спортсмен.

wordpress.com, Reuters

Зараз ви читаєте новину «Болт хоче побити свій же рекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі