вівторок, 11 січня 2011 13:09

Боксер, який нокаутував Кличка - молодшого, завершив кар'єру

Боксер, який нокаутував Кличка - молодшого, завершив кар'єру

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі американець Леймон Брюстер у віці 37 років оголосив про завершення кар'єри, повідомляє Boxingtalk.com.

На професійному рингу американець провів 41 бій, здобув 35 перемог (30 нокаутом) і зазнав 6 поразок (2 нокаутом).

Найбільш значущу перемогу в кар'єрі він отримав у квітні 2004 року, коли переміг технічним нокаутом нинішнього чемпіона світу за версіями IBF / WBO / IBO / The Ring українця Володимира Кличка і завоював вакантний титул WBO у суперважкій вазі.

Але через два роки, після трьох успішних захистів, втратив його в бою з білорусом Сергієм Ляховичем. Через 15 місяців Брюстер зазнав ще однієї поразки, зустрівшись з Володимиром Кличко вдруге.

У своєму останньому бою Брюстер програв технічним нокаутом у восьмому раунді фінському супертяжеловесу Роберту Хеленіусу. Саме той бій, що відбувся в січні 2010 року, став причиною для ухвалення рішення про завершення боксерської кар'єри. Після цієї поразки у Брюстера загострилася хвороба очей.

Брюстер був зв'язаний контрактом з німецькою компанією Sauerland Event протягом трьох останніх боїв і відчував неповагу до себе з боку промоутерів.

Зараз ви читаєте новину «Боксер, який нокаутував Кличка - молодшого, завершив кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі