субота, 03 квітня 2010 11:30

Блохін впевнений, що Воронін і Алієв в Росії не загубляться

Блохін впевнений, що Воронін і Алієв в Росії не загубляться

Екс-наставник української національної команди Олег Блохін розповів про перспективи Андрія Вороніна і Олександра Алієва в Росії.

Блохін впевнений, що російський чемпіонат піде на користь Вороніну з Алієвим. І хоча він не зрівняється з англійською, проте краще постійно виходити на поле в Росії, ніж сидіти на лавці в Англії, сказав Блохін про Воронін.

Що стосується Алієва, Олег Володимирович зазначив, що той перейшов в беззастережно більш сильний турнір, ніж чемпіонат України.

"У Росії півдюжини клубів, включаючи "Локомотив", збираються боротися за золоті медалі, на Україні ж, як і раніше реальних претендентів на чемпіонський титул лише двоє - "Шахтар" і київське "Динамо", - констатує Блохін.

На питання, чи стануть Алієв з Вороніним прикрасою чемпіонату Росії, Блохін відповів, що загубитися вони точно не повинні, а все інше час покаже.

"Не звик видавати аванси і робити далекосяжні висновки за двома-трьома матчами. У всякому разі, обом бажаю вдачі на новому етапі кар"єри", - сказав екс-наставник української збірної.

Відносно перспектив Вороніна з Алієвим у збірній України, Олег Блохін припустив, що футболістам такого рівня як вони, місце в списку кандидатів у команду знайдеться. Але для початку їм обом необхідно стабільно заграти в нових клубах. Це речі взаємопов"язані.

За матеріалами "Спорт-Экспресс"

Зараз ви читаєте новину «Блохін впевнений, що Воронін і Алієв в Росії не загубляться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі